İçeriğe geç

Ambiance Filmi Konusu Nedir

Ambiance konusu ne?

Ambiance Yönetmeni Anders Weberg, 20 yılı aşkın kariyeri boyunca 500’den fazla film ve 100’den fazla müzik videosu yönetti. Yönetmenliğini yaptığı yeni filmi Ambiance’ı anlatırken, uzay ve zamanı rüya gibi gerçeküstü bir yolculukta birleştirdiğini açıklıyor.

Dünyanın en uzun filminin konusu nedir?

Toplam 35 gün 17 saatlik süresiyle Logistics, şimdiye kadar yapılmış en uzun filmdir. Logistics, ülkeye yasadışı yollardan giren kaçak göçmenleri yakalamak için görev yapan başarılı bir polis dedektifi olan Andrey’nin deneyimlerini konu alır.

Fotoğraf filmi konusu nedir?

The Photograph, Stella Meghie’nin yazıp yönettiği 2020 yapımı Amerikan romantik drama filmidir. Ünlü bir fotoğrafçının yabancılaşmış kızının (Issa Rae) ve ölen annesinin hayatını araştıran gazeteciye (Lakeith Stanfield) aşık olmasının hikayesini anlatır.

Bomboş filmi konusu nedir?

Hayatındaki tek tutkusu cansız nesneleri fotoğraflamak olan 40 yaşındaki Günel, şirket çekilişinde kazandığı bedava Kıbrıs tatili sırasında enerjik ve sevimli ama biraz da kasvetli eski vefat eden Şefik’le tanışır. Lüks bir villada havuz başında bir bira ile başlayan tatil, Günel’in bacağını kırması ile tatsız bir hal alır.

Türkiye’nin en uzun filmi hangisi?

Yönetmen Vedat İnce, Kütahya’da düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’nin en uzun metrajlı filmi olan Şehr-i Girdap’ın toplam süresinin 2 saat 40 dakika olduğunu söyledi. İnce, filmin ilk 20 dakikasının Kütahya’da çekileceğini söyledi.

Dünyanın en uzun videosu kaç saat?

Dünyanın EN UZUN filmi 857 saat.

Dünyanın en kısa filmi nedir?

Roundhay Bahçe SahnesiSüre: 3 saniye.0:03YönetmenLouis Le PrinceYapım yılı1888, Birleşik KrallıkYayın tarihi(leri)1888Süre2.

Ambiance filmi kaç saat?

Ambiance, İsveçli yönetmen Anders Weberg’in deneysel bir filmiydi. Filmin 720 saatlik (30 gün) bir gösterim süresi olması planlanmıştı ve yayın tarihi 31 Aralık 2020’ydi.

Dünyanın en iyi filminin adı nedir?

IMDb’ye göre dünyanın en iyi filmleri şu şekilde sıralanıyor: SıraFilmPuanı (10 üzerinden)1Esaretin Bedeli9.32Baba9.23Kara Şövalye9.04Baba Bölüm 29.

Kimlik filminin konusu nedir?

Şiddetli bir fırtına sırasında terk edilmiş bir çöl moteli içinde mahsur kalan on yabancı, aralarındaki katili belirlemeye çalışırken teker teker hedef haline gelir. İstediğiniz kadar izleyin. John Cusack, Ray Liotta ve Amanda Peet, James Mangold’un yönettiği bu sürükleyici suç geriliminde başrolde.

Polaroid konusu ne?

Film konusu: Bir gün, Bird eski bir kamera bulur. Bu Polaroid kamerayı gerçekten çok ister. Ancak kısa süre sonra makinede bir sorun olduğunu fark eder. Fotoğrafını çeken herkes trajik bir ölümle karşılaşacaktır.

Film türleri kaça ayrılır?

Bu izlenimi tipik tür isimlerinden de edinebiliriz: aksiyon, macera, romantik, komedi, trajedi, bilim kurgu, korku, animasyon filmleri, gerilim, dram, fantastik, tarihi filmler ve müzikaller.

Başıboş filminin konusu nedir?

Bir kadının özenle inşa edilmiş ayrıcalıklı hayatı, büyüleyici banliyö kasabasına iki yabancının gelmesiyle altüst olur. Binlerce olasılık, sınırsız eğlence. Ashley Madekwe (“County Lines”), Jorden Myrie (“Stephen”) ve Bukky Bakray (“Rocks”) bu şok edici gerilim filminde rol alıyor.

Yurt filminin konusu nedir?

YURT. 1990’ların sonlarında Türkiye’deki siyasi kutuplaşmanın atmosferinde geçen Yurt, 14 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet’in deneyimlerine odaklanıyor. Babasının şiddeti sonucu dini bir erkek yurduna yerleştirilen Ahmet, alıştığı sıcak aile ortamından ayrılmanın çaresizliğini yaşıyor.

Bora Bora konusu nedir?

Zalim günlerin gölgesinde geçen çocukluğunun yaralarını sarmak ve geçmişini silmek için İstanbul’a gelen genç bir adam: Bora. Tar, hayatını değiştiren aşkı bulduğunda ve umudu yeşerdiğinde, geçmişiyle yeniden yüzleşecek ve Bora’nın kendi hikayesini anlattığı kitabı onu bir girdaba sürükleyecektir.

Evinde biri var konusu nedir?

Makani ve okulundaki diğer öğrenciler yeni hayatlarına uyum sağlamak için liseden mezun olmaya çalışırlar. Ancak bu arada gençler, en karanlık sırlarını dünyaya açıklamak isteyen maskeli bir katilin hedefi haline gelirler. Makani ve arkadaşları, bir sonraki kurban olmadan önce katilin kimliğini keşfetmeye çalışırlar.

Düğün filminin konusu nedir?

İlk film olan “Gelin”, İstanbul’a yeni gelmiş bir gelinin hikayesini anlatıyor, ancak kocasının büyükleri çoktan göç etmiş. Ardından gelen ikinci film olan “Düğün”, bir süre önce İstanbul’a göç eden ve fırsatlar arayan ve İstanbul’da hayatta kalmaya çalışan üç erkek ve üç kız kardeşten oluşan bir ailenin hikayesini anlatıyor.

Nereden nereye film konusu?

Özet. Ejder Kalender yaklaşık 25 yaşında genç bir adamdır. En büyük hayali oyuncu olmak olan genç adam, Bodrum’daki bir kablo TV bayisinde teknik servis elemanı olarak çalışmaktadır. İşini hayallerinin gerçekleşmesine giden bir basamak olarak gören Ejder, bir gün beklediği haberi alır.

Gibi filmi konusu nedir?

Gibi, çeşitli talihsizliklere ve garip olaylara maruz kalan iki yakın arkadaşın hikayesini anlatıyor. Zamanlarının çoğunu birlikte geçiren Yılmaz ve İlkkan, sürekli tartışan iki yakın arkadaştır. Normal hayatlar yaşamalarına rağmen, sürekli olarak hayatlarını zorlaştıran olayların içinde bulurlar kendilerini.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir